VOLG ONS OP:   

Bootcampmarine

OOK IN UW ZWEMBAD?
Vele zwembaden kampen met teruglopende bezoeken en vele zwembadeigenaren zijn op zoek naar andere, nieuwe invullingen. Bootcamp Marine is op velerlei manieren in staat u hierbij te helpen.Van origine een duikschool maar de laatste jaren meer gericht op projecten en bedrijfsuitjes. In het zwembad hebben wij al vele sportdagen, duikactiviteiten, Bootcamp Marines, touwbanen, etc. georganiseerd. 

Ook organiseert Bootcamp Marine activiteiten als abseilen (via touw van hoog gebouw naar beneden), (duik)expedities, ritten met diverse snelle boten (power boats, rond de 180 km/h) en nog veel meer.MARINE INSTRUCTEUR WORDEN?
Wij zijn op zoek naar mensen die zelf les willen gaan geven. Enkele eisen die wij stellen is kunnen knopen, affiniteit met klimmen, zwemmen en hindernissen, sport vooropleiding en een van de belangrijkste eigenschappen is goed en gezellig met mensen kunnen omgaan. Denk je zoiets te kunnen en willen neem dan kan contact op met Bootcamp Marine.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Verschillende mensen hebben verschillende redenen om met persoonlijke begeleiding aan de slag te gaan. Bootcamp Marine heeft al vele mensen als personal trainer begeleid. Van morbide obesitas tot sporter met speciale doelen, een extra stimulans, een motivator die je uit je stoel jaagt. Uiteraard word er naar voeding en levenswijze gekeken, voel je lekker, energiek dan krijg je het lichaam wat daarbij hoort. Mail of bel voor info.