VOLG ONS OP:   
WAT IS BOOTCAMP MARINE?


Bootcamp Marine is een nieuw ontwikkeld concept, een sport die feilloos aansluit bij de huidige trends voor sporten. De toenemende belangstelling voor avonturen en uitdagingen in sport geeft aan dat men op een andere manier met het lichaam wil trainen. Men is op zoek naar een alternatief voor de reguliere sportschool. Dit is ook merkbaar in de opkomst van de bootcamps op het land en de stijgende populariteit van obstacle runs als Mudmasters, Viking Run en Dirt Kings.  

Bij Bootcamp Marine draait het vooral om een goede workout, kracht en conditie opbouwen maar ook trainen op behendigheid, klimmen en klauteren. Dit alles doen we in, onder, boven en naast het water, anders dan alle andere sporten.
Lees meer..
VOLGENDE BOOTCAMP
Dinsdag 1815 in zwembad van Sonsbeeck te Breda
BOOTCAMP LAATST GEZIEN IN
Donderdag in zwembad de Wisselaar Breda
Durf jij bootcamp marine aan?
PHYSICAL EVIDENCE 1:
JIKKE ROEFS
DOEL: CONDITIE OPBOUWEN

RESULTAAT:
De Bootcamp lessen zijn echt voor elke leeftijd leuk! Je traint je hele lichaam met een afwisseling van kracht, uithoudingsvermogen en het uitzwemmen maakt het allemaal zeer aangenaam. De combinatie met water maakt dat ik alles veel beter en langer kan volhouden. Ook wordt je goed begeleid waardoor ik in les 1 niet eens een touw in kon klimmen en inmiddels van touw naar touw kan klimmen zonder het water aan te raken, helemaal op eigen kracht.

Een gezellige les waar hard wordt gewerkt!
PHYSICAL EVIDENCE 2:
SANNE HABETS
DOEL: AFVALLEN

RESULTAAT:
Bootcamp Marine: als je de naam hoort,  zeggen mensen om je heen al vrij snel: "sow, dat is pittig". Eigenlijk is dat ook zo, want heb ik mijn leven nog nooit zoveel spierpijn gehad. De les duurt een uur, maar dat uur vliegt voorbij. Zwemmen, duiken, klimmen, oefeningen het klinkt allemaal heftig achter elkaar gezegd, maar het is heel leuk om te doen! Na zo'n lesje voel je je gelijk 10 kilo lichter (let op door de zwaartekracht van het water lijk je wel een veertje) en wil je niets anders dan nog meer uit jezelf halen en doorgaan. 

Trots om verder gekomen te zijn! Lekker fit zijn en telkens een nieuwe uitdaging!