VOLG ONS OP:   
NIEUWS
 • 5-2-2014 Uitzending Pauw en Witteman
  Maandag 3 februari 2014 was ik te gast bij Pauw en Witteman, een hele eer. Het was een uitzending met leuke gasten en ik heb een en ander kunnen vertellen over de zoektocht naar het spookschip Lyubov Orlova. Kijk op onderstaande link voor het Pauw en Witteman Blog en het gedeelte van de uitzending wat over het spookschip Lyubov Orlova.

  Pauw en Witteman Blog en Stream
 • 26-01-2014 Lyubov Orlova weer actueel
  Vorig jaar zijn we er druk mee bezig geweest, nu weer even actueel. Vrijdagavond 24 januari telefonisch geïnterviewd door de NOS en zaterdagochtend al op NOS.nl Het NOS artikel
  Inmiddels door AD, Omroep Brabant en Hart van Nederland benaderd.

  Het blijft mensen fascineren en ons zeker, spookschepen. De Lyubov Orlova is er zo een. Vorig jaar is de Cdt. Fourcault tweemaal uitgevaren om de Lyubov te vinden maar helaas. 

  Hier ligt de basis van Bootcamp Marine, puur overleven op zee. Als je op zee bent hol je fysiek achteruit dus je basis moet zo hoog mogelijk liggen. Zwaar weer, je lichaam is heel de dag aan het stabiliseren, hijsen, klimmen, zware lasten aanpakken, etc. Bootcamp Marine is niet leuk iets verzinnen, wat oefeningen doen maar heeft de zee, avontuur als basis. 
 • 12-12-2013 Special
  Op 2 februari organiseert Bootcamp Marine een 2 uur durende special. We beginnen met een gezamenlijke training en het 2e uur zijn er aantal wedstrijd elementen. Wij zijn druk bezig het programma in te vullen en details volgen. Het worden 2 pittige maar vooral leuke uren met na afloop een borrel op nog nader te bepalen locatie.